Botón IDG GRUP WEB
FACHADAS ZAREN - CAPÇALERA WEB - By IDG GRUP WEB


Foto de bastida situada al:
Carrer Ganduxer 20 (Barcelona)

Foto de andamio situado en:
Carrer Ganduxer 20 (Barcelona)

OFICINES CENTRALS
a:

Avda. Prat de la Riba 180
08780 Pallejà(Barcelona)

Empresa:

FACHADAS ZAREN és una constructora especialitzada en rehabilitació integral d'edificis i reformes d'interiors, que gràcies a la seva àmplia experiència al sector i al seu compromís amb el client; les proposa dur a terme les seves properes obres, oferint-li qualitat, seguretat i màxima confiança al millor preu.

FACHADAS ZAREN va iniciar la seve trajectòria a la rehabilitació d'edificis treballant com a subcontrata d'empreses líders al sector, obtenint molt bons resultats.
Avui dia, amb 15 anys d'experiència i després dels aprenentatges obtinguts durant aquest període, tenim el propòsit d'arribar a vostè de forma més accesible i ofertint-li una empresa professional, de confiança i amb garantias de qualitat.

Amb un equip professional i l'ús de materials de primeres marques, el nostre servei es garantia de satisfacció. Per això, som de les poques empreses que després de firmar el contracte d'acceptació d'obra, mantenim el seu pressupost durant 12 mesos i oferím 12 anys de garantia en les nostres obres.

Garantia:

FACHADAS ZAREN està compromesa amb un treball de qualitat. Per això, la nostra feina es troba respaldada pel segell de qualitat de la WQO (Organització Mundial per a la Qualitat), que garantitza tot el nostre treball.

Per altra banda, som una empresa inscrita al Gremi de Constructors d'Obres i a la RIME (Comissió de Rehabilitació i Manteniment d'Edificis de Catalunya).

 

FACHADAS ZAREN - REHABILITACIÓN EDIFICIOS. Sello Calidad. FACHADAS ZAREN - REHABILITACIÓN EDIFICIOS. Sello Calidad. FACHADAS ZAREN - REHABILITACIÓN EDIFICIOS. Sello Calidad.

Contacti amb FACHADAS ZAREN i sol·liciti pressupost (sense compromís), abans d'iniciar la seva propera obra de rehabilitació.

 

Documentació:

FLYER de FACHADAS ZAREN:
Descarregui el FLYER de FACHADAS ZAREN per gaudir de la nostra oferta de Honoraris Gratis d'Arquitecte per aquells que ens contactin via web.

 

TRÍPTIC de FACHADAS ZAREN:
Descarregui el TRÍPTIC de FACHADAS ZAREN per conèixer millor la nostra oferta de Servicis i algunes de les nostres Obres realitzades.

 

Demani ara el seu PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!


Rehabilitació d'Edificis a Barcelona:

  • Rehabilitació de Façanes - Restauració d'Edificis
  • Rehabilitació i pintat de Patis interiors
  • Impermeabilització de Cobertes i Terrats
  • Reformes de Vestíbuls i Escales
  • Reforçaments estructurals (Aluminosi)
  • Instal·lacions (aïgua - llum - gas)
  • Col·locació d'Envans pluvials
  • Col·locació d'Ascensors
  • ...
FACHADAS ZAREN - CONTACTE DES DE LA WEB

[ Inici ] [ Façanes Zaren ] [ Rehabilitació d'Edificis ] [ Reformes d'Interiors ] [ Llista d'Obres ] [ Catàleg de Fotos ] [ Contactar ]

[ Aviso Legal ] [ Política Cookies ] [ Política Protección Datos ] [ Política Privacidad en Redes Sociales ] [ Diseño: IDG GRUP WEB ]